Om Lundbergs


Lundbergs är en svensk butikskedja med ett stort utbud av väskor, resväskor, ryggsäckar, handskar och accessoarer från flera välkända varumärken. 


Vår vision är att erbjuda kunderna kvalitetsprodukter till överkomliga priser. God kvalitet och valuta för pengarna rimmar bra med Lundbergs filosofi. Våra kunder önskar kvalitet och lång livslängd på de produkter de köper. Du kan vara säker på att vi alltid kommer att erbjuda ett varierat, handplockat utbud av väskor, reseutrustning, handskar och accessoarer som vi anser tillhör de absolut bästa vad gäller kvalitet och funktionalitet till rimliga priser.


Vi har produkter från märken som Puccini, House of Sajaco, North Pioneer, The Monte, HK Handskkompaniet, Lycke, Totes, Samsonite, Björn Borg, Secrid, Guess, Adax och andra varumärken. Vi vet att en väska inte bara är en väska, och att det inte finns någon väska som passar alla. Det handlar om vem man är och vad ditt användningsområde är. Därför är mångfald och variation något som är viktigt för oss. Vi vill vara en butik för alla! 


Butikerna


Lundbergs startade 1928 i Lund, då som en handskfabrik med en egen liten butik på hörnet vid Västra Mårtensgatan och Stora Södergatan där vi sålde det vi producerade. Butiken finns kvar än idag på samma adress. 1980 började vi även sälja väskor i vår handskbutik. Med åren har vi öppnat fler butiker runt om i Sverige.


I mer än 90 år har våra duktiga och rådgivande servicehjältar i Lundbergs hjälpt kunderna att hitta den perfekta produkten som möter deras behov – vare sig det är för vardagen, resor, skol- eller studiestart, jobb eller fritid. De har värdefull yrkeskunskap om våra produkter och är måna om en god dialog med våra kunder.


Vi brinner för vårt yrke och är stolta över att kunna kalla oss fackhandel. Vi levererar över hela Sverige.


Om du har frågor, skicka oss ett mejl till kundservice@lundbergsvaskor.se så hjälper vi dig.