Utlämning i butik

Snabb leverans

Gratis frakt vid köp från 600 kr

Öppet köp t.o.m. 24/1 2024

Här hos Lundbergs hittar du julklappar till hela familjen. Vi har fina presenter som är användbara och gläder de flesta. Vårt första tips är att inte vänta för länge med julklapparna så att du kan koppla av när det fortfarande är lite tid kvar till julafton. Så låt oss inspirera dig med bra tips på julklappar till dina nära och kära. För hos oss hittar du presenter till alla du vill glädja.

Populära kategorier

Väskor


Ryggsäckar


Weekend bagar


Necessärer


Julklappstips till henne


Letar du efter en julklapp till din mamma, syster, flickvän eller vän? Hos Lundbergs kan du välja mellan vackra väskor för alla tillfällen. Vi har ett stort utbud av vardagsväskor, festväskor, necessärer och arbetsväskor som kommer att glädja henne.

Fler julklappstips till henne

Mobilväskor


Plånböcker


Clutches & kuvertväskor


Handskar och vantar till henne.


Håll dig varm genom vintern med ett par fina skinnhandskar eller vantar från HK Handskompaniet. Det här är fantastiska presenter som håller dig varm under hela vintersäsongen. Läderhandskarna och vantarna är i mjukt och läckert läder som passar till allt.

Julklappstips till honom.


Letar du efter en julklapp till din pappa, bror, pojkvän eller farfar? Det här är våra allra bästa tips! Vad sägs om en väska, portfölj, en praktisk väska eller en necessär? Gläd din älskade med användbara och vackra presenter som kommer att användas!

Populära kategorier till honom.

PC-väskor


Resväskor

Bagar

Axelväskor

Handskar och vantar till honom.


Ett par läderhandskar är en fin present att ge bort. Välj mellan hjort, lamm- eller fårskinn. Det här är härliga och mjuka handskar som håller dig varm under hela vintersäsongen. De är också stiliga!

Necessärer


Necessärer är fina julklappar att ge till någon du älskar. Vi har ett brett utbud i alla möjliga färger och varianter. Vad sägs om en sminkväska för tonåringen, praktiska necessärer med hängare för resenären eller en rejäl necessär i läder till någon du älskar? Fyll den gärna med lite reseeffekter eller lite julpynt. Sprid julstämningen.