Garantier och Flygskador

GARANTIER OCH FLYGSKADOR

Alla våra resväskor är tillverkade av världens ledande varumärken. Detta innebär att de alla har bra garantier och de är varumärken som står för vad de gör. Det är viktigt att komma ihåg att en garanti endast täcker produktionsfel. En garanti täcker i princip aldrig vanligt slitage eller om den har blivit trasig av hanteringen på t.ex. en flygplats. Det är därför mycket viktigt att man alltid undersöker sitt bagage när man tar emot det vid bandet på flygplatsen. Skulle resväskan ha skadats så är flygbolaget skyldig att ersätta dig. Tänk på att anmäla skadan redan på flygplatsen. Flygbolaget ersätter ibland bara delar av kostnaden (självrisken). Kolla därför alltid med ert försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme.